De meest ideale outfit voor jouw man op vakantie

Buiten dat je zelf goed voor de dag wilt komen op vakantie, wil je natuurlijk ook dat jouw man er goed uit ziet. Want je wilt samen flaneren en leuk op foto’s staan, en daar is een goede outfit natuurlijk belangrijk voor. We weten allemaal dat mannen niet graag rond lopen met veel poespas. Maar wij vrouwen weten ook heel goed, dat basic shirtjes, heel goed staan bij mannen. Vooral wanneer ze een klein beetje gespierd zijn, dan is het helemaal mooi. Dan heeft jouw man niet veel nodig om er goed uit te zien. Maar we vinden altijd dat ze er goed uit zien natuurlijk. Maar wij vrouwen, zijn de vrouwen niet, wanneer we toch niet een paar leuke outfits uit zoeken voor de heren.

Een paar goede basics zijn nooit weg

Zoals we al zeiden, een paar goede basics zijn nooit weg, want ze komen altijd van pas. En mannen houden vaak niet van shirtjes met veel poespas en printjes en zijn daarom vaak al blij met een paar basic shirtjes. Bij Dsquared hebben ze juist die basic shirtjes die wij graag zien bij onze mannen. Ze zijn basic, ofcourse, maar zijn van goede kwaliteit en sluiten goed aan op het lichaam. Nou daar zijn de basics en die heb je dan ook zo gevonden. Een paar mooie korte broeken erbij, en jij hebt de outfits al bij elkaar gevonden voor jouw man.

Die lekkere truien die wij altijd aan doen

Natuurlijk is een lekkere trui nooit weg, en op vakantie kan die soms ook wel eens fijn zijn. Wanneer jouw hotel kamer beschikt over een balkonnetje waar je laat in de avond nog kan zitten, dan komt die trui goed van pas. Want wanneer het wat frisser wordt, wil jij het natuurlijk niet koud krijgen en trek je snel een trui aan. En wij vrouwen weten allemaal, een mannen trui zit gewoon veel lekkerder. Vooral wanneer het de trui van jouw relatie is. Daar kan je helemaal in kruipen en het houdt je ook nog lekker warm. Nou wat wil je nog meer wanneer je dan ook nog lekker dicht bij jouw man kan zitten. Precies niet veel meer. Maar dan moet je die trui nog wel kopen natuurlijk. Maar zoals we allemaal weten, komen mannen vaak om in de truien. En zit er ook altijd wel een trui bij die eigenlijk gewoon van jou is en hij nooit meer draagt omdat jij hem altijd aan hebt.

Geef een reactie