Kinderen genieten van een vakantie op de boerderij

Tijdens een deugddoende vakantie op de Schleich World Farm maak je lang niet alleen kennis met typische boerderijdieren. Je ontmoet er even goed paarden en andere klassieke huisdieren zoals honden en katten. Het labrador retriever vrouwtje en haar puppy's weten ongetwijfeld zowel klein als groot te bekoren. En dan zijn er nog de gezellig kakelende kippen die regelmatig bezoek van de poes ontvangen. Dat zorgt gelukkig voor geen problemen, daar zorgen de wakende eenden, ganzen en geiten voor. Kinderen houden van het contact met het boeiende leven op de boerderij. Contact dat velen van hen waren verloren. Wat dacht je overigens van een ritje op de tractor? Die maakt het werk van de boer zoveel makkelijker.

De voordelen van een vakantie bij de boer

Een vakantie bij de boer is altijd leuk, zowel voor klein als groot. De jongste jaren zit de belangstelling voor een boerderij vakantie sterk in de lift. Zeker bij jonge gezinnen met kinderen. Op de boerderij valt er elk moment van de dag wel iets spannends te beleven. Een boerderij vakantie brengt niet alleen onze kinderen weer in contact met de natuur. De boeiende wereld op de boerderij laat kinderen en volwassenen weer uitgebreid kennismaken met uitgestrekte weiden, boeiende landschappen en vooral met de uitgebreide familie van de boerderijdieren. Als gast van de boer en de boerin midden een groen decor komt je zeker tot rust. Bij je terugkeer zijn je batterijen weer opgeladen en kun je er weer volop tegenaan.  Dat danken we in de eerste plaats aan de combinatie van rust en het werken op de boerderij. Mee helpen de stallen reinigen, de koeien voederen, meerijden op de tractor…  Aan afwisseling is er op de boerderij geen gebrek. Daarna vallen je kids ongetwijfeld als een blok in slaap en is het tijd voor 'us-time'.

Leuke boerderij poppetjes

En dan zijn er nog de vele verzamel poppetjes van de Schleich Farm World. Die laten de kinderen volop genieten in hun eigen fantasiewereld midden lieftallige elfjes, geheimzinnige eenhoorns, sierlijke paarden, schattige zeepaardjes, tot de verbeelding sprekende zeemeerminnen, indrukwekkende dino's en de blauwe smurfen. De wereld van Bayala houdt ieder kind in de ban.

Verras je kinderen met een vakantie op de Schleich World Farm

Je wilt je kinderen toch ook dé ervaring van hun kindertijd bezorgen met een boeiende vakantie op de Schleich World Farm? Goed voor urenlang ongestoord vakantieplezier. En dit terwijl je je zeker ook niet zult vervelen.

Geef een antwoord