Met deze tips maak je je dagen thuis gezellig en knus

Nu de wereld al bijna een jaar in de ban is van het corona virus, zitten we met z'n allen meer thuis. De tijden dat we zonder zorgen op vakantie konden en met grote groepen konden afspreken, zijn nu even stilgelegd. Onze levens zijn wat stiller en rustiger. En als we allemaal dan toch meer thuis zitten in deze gekke tijd, dan kunnen we er net zo goed het beste van maken. In dit artikel delen we daarom tips om er thuis heerlijk comfortabel bij te kunnen zitten. Lees je mee?

Warme, comfortabele voeten

Als je veel thuis zit, dan is het nergens voor nodig om schoeisel als laarzen en sneakers te dragen. Niet alleen maken die het huis vies, ze zorgen er ook voor dat je niet even tussendoor je voeten lekker op de bank kunt leggen. Maar op blote voeten door het huis lopen is, zeker in deze koude maanden, misschien een beetje koud. Tenzij je gezegend bent met vloerverwarming dan. Maar mocht dat niet het geval zijn, dan zijn pantoffels de perfecte oplossing voor warme voeten in huis. Je kunt van die lekkere wollen pantoffels in huis halen met anti-slip of een zooltje, zodat je niet per ongeluk uitglijdt over de gladde vloer als je in de keuken staat te dansen.

Je favoriete huispak

Bij een lekker dagje thuis hoort ook comfortabel zittende kleding. Op de bank hangen in je strakke spijkerbroek en overhemd is misschien wel het laatste wat je wilt. Zorg daarom dat je een of meerdere huispakken hebt, waar je lekker in kunt chillen. Misschien is dat voor jou wel een joggingbroek en oversized slobber trui. Of misschien heb je altijd al wel een onesie willen rocken. In een effen kleur of met gewaagd tijgerprint. Of misschien vind je het wel heerlijk om in niets anders dan een zachte badjas rond te sloffen. Het maakt allemaal niet uit, want je zit toch thuis. Niemand die je ziet of voor wie je je mooi hoeft te maken.

Richt je huis knus in

Als je thuis zit, dan is het belangrijk om je huis ook zo in te richten dat je lekker kunt nesten. Of je nu op de bank je scriptie aan het doornemen bent, of je nieuwe favoriete serie aan het bingen bent, de setting is net zo belangrijk als je huispak. Zorg dat je voldoende lekkers in huis hebt zodat je niet onverwachts de deur uit moet omdat je honger hebt. Gooi de bank vol met vrolijke kussens en fleece dekens voor als je het koud krijgt. En zorg ervoor dat je gezellige verlichting hebt voor in de avond, zodat je huis extra knus aan voelt.

Geef een antwoord