Vakantie is voorbij, op naar de volgende vakantie.

Vakanties vliegen altijd voorbij, je hebt dan drie weken vakantie maar het voelt eerder dan drie dagen. Je werkt er het hele jaar naar toe en dan voor je het weet is hij alweer voorbij. Maar niet getreurd want je kan natuurlijk gewoon elk jaar op vakantie gaan, want ja daar werk je natuurlijk voor. Maar dan is het natuurlijk de vraag als je terug bent, waar gaat de volgende vakantie naar toe? Want ja, ik heb wel een vakantie nodig waar ik naar kan uitkijken. Op dat moment leef ik daar ook naar toe en kan ik de dagen ook echt gaan aftellen.

Spanje of Italië?

Het is altijd nog de vraag waar je natuurlijk naar toe gaat. Want je hebt mooie plekken in Spanje om op vakantie te gaan, maar Italië biedt natuurlijk ook erg mooie plekken aan. Natuurlijk is het belangrijk om te kijken waar de voorkeur naar toe gaat en waar je jezelf al een x aantal dagen of weken heerlijk ziet vertoeven en tot rust ziet komen. En natuurlijk is het ook belangrijk om te weten of je in een hotel wilt gaan zitten of liever op een camping. Want dan kan je de keuze voor jezelf ook makkelijker maken.

Camping of toch liever een hotel

Wanneer je met een wat jonger gezin op vakantie bent dan moet je altijd wel goed nadenken waar jij jouw vakantie wilt vieren. Want je wilt dat ze natuurlijk volledige vrijheid hebben en heerlijk kunnen gaan spelen en ontdekken. Maar ook wat voor jezelf natuurlijk fijn is, want ondanks dat meestal met kleine kinderen de vakantie om hun gaat, is het ook goed om zelf tot rust te kunnen komen. Want je kan altijd kiezen voor camping Albatros wanneer je zelf ook van de campings bent, maar zit je liever in een hotel, en dan misschien nog wel een all inclusieve hotel. Dan kan dat natuurlijk ook gewoon. De keuze heb je zelf helemaal in de hand en dat is alleen maar goed natuurlijk.

Dus ondanks dat je vaak moet kijken naar wat leuk is voor de kinderen, kan je ook voor een beetje gemak voor jezelf kiezen. Dat is helemaal niet erg. En uiteindelijk geniet iedereen van zijn vakantie. Jij krijgt een beetje rust, de kinderen maken volop nieuwe vrienden en het leukste is, je kan ze natuurlijk al blij maken met een ijsje elke dag.

Geef een reactie