Zo hou je het knus deze herfst!

De zomer is voorbij, en dat vindt niet iedereen goed nieuws. Van de zonneschijn en lange lichte dagen worden we allemaal vrolijk, gemotiveerd en energiek. Maar de dagen beginnen alweer korter te worden, de zon verschuilt zich vaker achter regenwolken, de scholen zijn weer begonnen en er moet weer hard gewerkt worden. Dit kan bij veel mensen zorgen voor de zogeheten winterdip. Ook al lijkt de herfst in theorie altijd heerlijk knus, is verregend thuiskomen na een lange dag toch niet helemaal het beeld wat je voor ogen had, denken we zo. Hoe zorg je er dan toch voor dat het gezellig blijft in de herfst?

Versier je huis!

Om de herfstsfeer er goed in te krijgen thuis, raden we aan om te beginnen met een dagje decoreren. De boel eens goed opruimen en schoonmaken, je truien weer uit de kast halen, dat is een mooi begin. Maar we moedigen je aan om er écht voor te gaan. Lichtjessnoeren rond het raam, kaarsjes met misschien wel de heerlijke geur van kaneel, een regenachtige dag of kerstkoekjes. Regel wat hout voor in de open haard, zodat dat alvast in huis is als je daarvoor in de stemming bent. Koop chocomel met slagroom in en haal de eerste pepernoten in huis. Koop een mooi dekentje in warme herfstkleuren, snij een pompoen voor Halloween, kortom: zorg dat de herfstsfeer in huis goed te voelen is! Als je de leuke dingen van het seizoen benadrukt, voelen de minder leuke dingen misschien wat minder zwaar.

Blijf lekker warm!

Mijn persoonlijke favoriete deel aan de herfst is dat het weer koud wordt buiten. Ja, dat zorgt voor nadelen – zoals bevroren handen buiten als je voor het eerst je handschoenen vergeet, statisch haar en een droge huid, uitglijden buiten als het glad is. Maar die dikke truien, dat voelt toch heerlijk? Laarsjes, lange jassen, sjaals – juist die kleine stukjes comfort in contrast met de kou van buiten maakt het seizoen zo heerlijk voor me. Dus zoek snel een mooie webshop op waar je pantoffels dames kunt kopen, want die ga je nodig hebben deze herfst. Ja, waarschijnlijk ben je redelijk chagrijnig als je na een lange werkdag ook nog door de regen naar huis moet fietsen. Maar dan trek je thuis je nieuwe pantoffels aan, kruip je onder een dekentje met een flinke mok chocomel en dan is alles weer goed in de

Geef een reactie